ZA DETALJNE INFORMACIJE…

Način plaćanja: odjednom ili u nekoliko rata. Prvu ratu od 2000  kn (depozit za avion i hotele) treba uplatiti odmah po upisu. Depozit u slučaju odustajanja  se vraća   ukoliko nađete zamjenu, a ostatak  plaćanja bilo na rate ili odjednom  treba biti  najkasnije  do 7.09. 2018.  Obračunat će se tako da ukupno plaćanje bude  u protuvrijednosti 1390 USD, po prodajnom tečaju zagrebačke banke. Kad se plaća zadnja  rata obavezno nazvati  agenciju za izračun zadnje rate.  Prva rata za akontaciju uplaćuje se odmah po upisu. Požuriti radi velikog interesa. PRIJAVE SU DO USKRSA.

Cijena uključuje:
Avio kartu na liniji ZAG-TLV-ZAG – avio kompanijom SUN DOR, aerodromske pristojbe, 7 nocenja (6 polupansiona i 1 noćenje s doručkom) u dvokrevetnim sobama+ 6 ručkova, 5 noćenja u Nativity hotelu  Betlehemu i 2 noćenja u hotelu  St. Gabriel hotel u Nazaretu, sve transfere prema predloženom programu (kvalitetan klimatizirani autobus,usluge vodiča  i pratitelja na hrvatskom jeziku, uobičajene napojnice vozaču i hotelima, vožnja taxijima na Goru Tabor, Kafarnaum,Tabgha,Gora Blazenstva, vožnja Galilejskim jezerom, ulaznicu na organiziranu plazu sa svlacionicama i tuševima na Mrtvom moru, Qumran,  Crkva Oče nas,Kapela Uzašasća, BitHesda ,St. Anna Crkva in Galicantu, Lazarov grob, svi potrebni parkinzi, jamčevinu, putno zdravstveno osiguranje, slušalice za svakog putnika.

Cijena ne uključuje: Sve što nije izričito navedeno pod uključuje.

Nadoplata za jednokrevetnu sobu 225 US dolara

NEMA NIKAKVIH DRUGIH NADOPLATA!

Kalkulacija je rađena na bazi 46 putnika.  U slučaju velike promjene kalkulativnih elemenata (benzin, pristojbe) cijena se može  povećati do 3%.

PUTNA PRTLJAGA: Svatko može nositi kofer do  20 kg i ručnu prtljagu do 7 kg. Veće kofere se predaje na šalteru i oni idu u prtljažnik, a manju, ručnu prtljagu uzima se u zrakoplov. U ručnoj prtljazi ne smije biti kozmetike, tekućine i oštrih predmeta(nožići škarice itd..) U kofere nemojte staviti ništa što u sebi ima bateriju. Uvijek čuvajte osobne stvari, posebno dokumente i novac. Najbolje je imati malu torbicu oko vrata te krupniji novac i dokumente čuvati u njoj.Iako se može čuti o problemima i sukobima u Izraelu ne treba biti prestrašen. Mi posjećujemo sigurne destinacije, a svima koje ćemo susretati u interesu je da hodočasnici i turisti budu sigurni. Što se tiče valute najbolje je koristiti američki dolar, po mogućnosti ga razmijeniti u manje novčanice i nešto sitniša za toalet.U programu je predviđeno kupanje u Mrtvom moru i osim u iznimnoj situaciji to će biti moguće. Ponijeti kupaći kostim, ručnik, prikladnu odjeću.. Uzmite sa sobom slojevitu odjeću i za svaki slučaj kabanicu za kišu kišobran, jaknu.

Za putovanje je potrebna važeća putovnica koja treba vrijediti  još barem 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju (početni dan putovanja, provjeriti).