HODOČAŠĆE NAŠE ŽUPE U MEĐUGORJE I SINJ

23. – 25. 9. 2022.

1. DAN PETAK/SUBOTA: GORNJA STUBICA – MEĐUGORJE

Polazak iz Gornje Stubice u 21:30. Slijedi vožnja u smjeru Međugorja autocestom Zagreb – Split. Pauze na putu i stvaranje molitvenog ozračja uz krunicu i pjesmu.

Po dolasku u Međugorje slijedi uspon na brdo Križevac uz molitvu Križnog puta. Smještaj u pansion i ručak. Slobodno vrijeme za odmor i molitveni program.

Molitveni program i ispovijed traju od 17-21 sat. U 18 sati mole se radosna i žalosna otajstva krunice. U 19 sati je sveta misa te od 20-21 sat je Euharistijsko klanjanje. Večera je u vlastitoj organizaciji. Noćenje.

2. DAN NEDJELJA: MEĐUGORJE – SINJ- GORNJA STUBICA
Doručak. Nakon doručka u 8 sati je sveta misa. Odlazak na Podbrdo – Brdo ukazanja. Uspon uz molitvu. Oko 11 sati odlazak prema svetištu Gospe Sinjske. Slobodno vrijeme za ručak i kavu. Povratak prema Gornjoj Stubici.

Cijena: 550 kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim, kvalitetnim autobusom na navedenim relacijama, hodočasnički smještaj u Međugorju je na bazi 1 polupansiona (ručak, doručak, noćenje) stručnog pratitelja na putu te ostalo kako je navedeno u programu, organizacija i vodstvo, jamčevina.
Svim putnicima preporučamo doplatu paketa putnog osiguranja: putno-zdravstveno osiguranje.

Za sva pitanja obratite se župniku!

049/289 094

zupa.gstubica@zg-nadbiskupija.hr